Tuesday, March 23, 2010

kucing dibunuh dibuat sup


aku terbaca tentang artikel ni di dalam sebuah page di facebook

Best Of Me 321

korang follow la yer.. best baca blog ni sebab ia memaparkan isu,info, artikel, peristiwa pelik, aneh etc..

 cat soup



cat soup



cat soup


cat soup


cat soup


cat soup


cat soup


cat soup



cat soup

dah siap.. jemput makan :)


tak paham la... ayam dan lembu tak pupus lagi,kenapa kucing yang comel itu dijadikan sup?? 

5 comments:

mr. 826 said...

huhu..x suka2..knp dorang kejam sgt.. huhu..
kemarin ak jumpa kucing besar owh [ xla besar sgt]..mo jak ak bw balek bilik..hehe

light 0F happiness said...

bawak la balik..lepas tu aku masak hahaha..ceh xda la gurau jak :D
kejam kan... aku rasa ni dari negara china owh

mr. 826 said...

hoho,,jahat nya!!! haha...

light 0F happiness said...

hahaha.. juz kidding la :D:D

sophie said...

Subhanallah..kasihan sekali kucing itu,kenapa orang2 cina itu tega mebunuhnya,apalagi untuk dijadikan santapan seperti itu,apakah manusia2 itu tidak puas dengan makanan yang masih ada di dunia ini,semoga tuhan memberikan jalan pikiran untuk orang cina dan manusia yang suka mengkonsumsi makanan yang tak lazim itu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...