Sunday, March 14, 2010

sayonara kuantan


dear blog

Alhamdulillah.... akhirnya sempurnalah semua exam.. terasa relief yang amat sangat.
now, i can say goodbye to:-
MTC 037
MTC 038
MTC 039
BEL 260
BEL 313

harap2 sume subjek ni pass dgn flying colors tanpa repeat paper insyaAlah... huhu tak nak repeat!!.tepat pukul 10:00 a.m pagi esok aku akan meninggalkan bumi Kuantan dan menaiki pesawat MAS, MH1269 dari kuantan ke KLIA..nak rehat jap kt KLIA pastu pegi LCCT plak sebab naik pesawat AIRASIA AK5154 untuk flight ke tawau. kalau la aku tempah tiket awal2 mesti dapat MAS. tp disebabkan jadual exam yang berubah2 & x pasti bila, terpaksa beli tiket lewat..time tu sume tiket flight dah mahal..hmm xpe la yg penting dapat balik ke tanah air terchenta iaitu SABAH DI BAWAH BAYU.. love sabah so muchhh.
sayonara to all my housemate and friends especially AZRIDA & CHE NABILA NASHIR.. hope to see you all again in sem 3 :)


Myspace Comments

7 comments:

mr. 826 said...

bes nya ko balek~~ huhu

light 0F happiness said...

hehehe...tp lama betul
2 bulan.. kering aku di rumah

mr. 826 said...

sabar2.. heehe..
ak belk blan 5 t...

light 0F happiness said...

jack.. ko degree ka suda skrg?

mr. 826 said...

hmm..lom lg..huhu
knp??...

light 0F happiness said...

xda la saja tnya.. heee :)

mr. 826 said...

owh2~~ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...