Wednesday, August 4, 2010

Award dari cik Bea Aziz :) toceh...


Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Selawat dan salam buat junjungan kita Rasulullah S.A.W dan para ahlul bait, sahabat-sahabat baginda dan mereka yang sentiasa mengikuti sunnahnya. Amin

Nak ucap terima kasih banyak2 kpd cik Bea Aziz sebab sudi bagi saya award Winnie The Pooh 
yg chumil banget ini :) Alhamdulillah syukran...

Lepas ni mungkin lama baru dpat update blog
 sebab busy sangat dengn exam 
semoga istiqamah di jalan tarbiyah ini insyaAllah...





TAG:
1. anda rasa entry saya yg manakah paling best dibaca?
2.blog yg manakah paling kerap anda singgah?
3.blog anda sudah berapa tahun terbina?
4.tag pada 3 yg lain..

1. suka entry cik bea yg bertajuk 'cheese cake'  
Time baca entry tu serious rase nak makan kek secret recipe

2.hehe.. x prasan pulak sebab kalu ade entry baru je
 saye  blogwalking ke blog terbabit =)

3.tak sampai pun setahun jagung 

4. Jacky koh
syaza kelyza
An-Nisa

2 comments:

cemomoi said...

waa banyak lagi ruang bley tampal tu

light 0F happiness said...

hahaha... banyak lagi :P
kalu cik cemomoi nak bagi award pun dialu-alukan, ade ruang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...