Wednesday, May 5, 2010

menjawab tag dari syaza..

1. Siapakah kawan baik anda?

kawan baik saya? hehe saya kawan ngn semua orang x kisah bangsa,kaum or agama
kite kan 1Malaysia :D tp, ade 2 org yg special che nabila nashir dan azrida yusop

2. Kenangan manis & kenangan pahit.

erm.. kenangan manis time ikut che nabila jenjalan kat KLCC 
best sangat.. lgpun first time dapat round KL eventhough tak pegi sume tempat
time kaseh banyak sayang :D

kenangan manis dengan azrida pulak, time kiteorg pegi tengok wayang kat east coast malam. time tu ramai dah balik bercuti. kiteorg plan nak tgk alice in wonderland tp yg ade pukul 10p.m and midnight je. lewat sgt.. tukar plan, tengok cite rempit v3..haha bole la best jugak

kenangan pahit.. macam takde jeO_o

3. Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda,
apakah yang anda akan katakan padanya?

harap awak terima segala keburukan saya walau apa pun,
 kite tetap kawan di dunia dan di akhirat insyaAllah :)

4. Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger.

1.JACKY KOH

aku tag budak tinggi ni je la.. sape2 yang nak jawab dipersilakan :)

2 comments:

I'm.Da.Cute.Troublemaker said...

hee. salam. akak,kte nk jwb eaa. n tag org laen gak. tengkiu :)

light 0F happiness said...

hehe wslm.. sila2 jawab:) jgn segan..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...