Sunday, May 2, 2010

menjawab tag si jack sky :D







sorry jack lambat jawab ko punya tag baru dapat online lama sikit arini.. hehehe
apa2 pun.. terima kasih sebab tag aku :D
mula menjawab!!

1.Adakah anda rasa anda hot?

hot?? hot ke aku?? Tak kowt.. ade air cond yg sentiasa terpasang 24 jam :D 
harharhar

2.Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang!

hehehe..malunya nak ngaku. Jack aku x taui cara nak upload wallpaper laptop cam ko buat.
so, aku just upload gambar die je la ek



3.Cerita pasal gambar

Nak dijadikan cerita.. memang tak jadi sebab nama pantai kat atas ni pun
 aku tak tau. so, tak leh la nak story2 la ea..:D 
aku suka tengok beach scenery.. aman je

4.Bila kali terakhir makan pizza?

kali terakhir makan pizza? hmm.. masa kt East Coast Mall kot.
tak minat la makan  pizza, seumur hidup aku.. baru 3 kali aku makan pizza.
not my taste.. hehehe :D

5.Lagu terakhir anda dengar?

Lagu terakhir aku dengar bila diri disayangi..  
sebab bukak blog seorang teman blogger tadi 

6.Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

banyak benda aku buat selain menyelesaikan tag ni.. di antaranya ialah:D

1.tengok tutorial kat youtube cara nak buat cupcake
2. Layan mukabuku yang tak bermuka 
3. cari new background untuk blog aku ni

7.Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

takde kot.. sakina, kina, ina.. memang sume ni nama aku :D
lebih baek guna nama sendiri dari nama samaran @ nickname
tau kan kenapa? 

8.Tag lagi lapan orang

1. syaza
2.ezzah
3.aimi
4.khai
5.syuhada
6.hana
7.dylla
8.aini

9.Siapakah orang no1 kepada anda

syaza adelah my friend dan die sangat2 sweet..
harap awak dgn amir berkekalan hingga ke jinjang pelamin ye syaza :)

10.Katakan sesuatu mengenai orang ke 5

syuhada, aku nak minta maaf banyak2 kalu aku ade banyak wat silap and salah ye..
friends forever okey :D

11.No 3 ada hubungan dengan siapa?

budak tinggi lampai ni ahli kela aku. kelab single :D
tapi tak tau la pulak kalu dalam diam ade ehem..ehem..
jangan marah aimi..

12.Bagaimana pula dengan no 4?

khai roommate aku time 1st sem kt uitm kuantan
sekarang dah jadi jpk.. congrats khai

13.Pesanan buat orang no 6

hana, good luck untuk sem depan ye
saye nak minta maaf kt awak kalu ade salah silap
harap dimaafkan ye :)

14.Kata-kata cinta untuk orang no 2

kata2 cinta?? Ezzah.. i love u
alamak lupa plak.. aku ni girl la..
hehe gurau je ezzah :) 

15.Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?

Mereka juga adalah girl macam aku hehe:D

16.Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda

nama dia jacky koh
dia memang budak pandai time kt smsld lagi, tak heran la dapat masuk UTP.. congrats jack

17.Persamaan antara kambing dan lembu

similarities?? kedua-duanya adalah makanan aku :D

18.Perasaan anda wat tag ini

happy  coz first time kena tag..
tapi letih, banyak sgt soalan :D

19.Adakah anda tahu si Rizman itu sengal.

Rizman sengal?? aik.. sepelik-pelik soalan
sape rizman nie?

20.Gay or les?

gay or les? jawapan aku..dua2 kot haha:D
ish.. laknatullah orang2 macam nie

21. Berapa lama anda ambil masa nak siapkan tag ini??

ntah la.. tak terkira, aku start jawab semalam.. pastu tinggal jap
sambung balik jawab tengah hari nie
agak2 brape lama??
banyak gila soklan.. smpai 21 kot. 


~selesai pun... thanks to jacky koh sebab tag aku hehe~







2 comments:

j'koh_826 said...

hoho..da jwb!! yeeee...

welcum2x..
manada ak pandai..huhuh..
biasa2 ja.. hehe..

bes nya ko makan pza [ jelez2 ]

Kelyza said...

hehe, thanks sakina, nnt syaza buat k?
:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...